Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

PODIUM OPENT 2008 MET PARTYNIGHT

Hardenberg-, De eerste zaterdag van 2008 is direct al een superparty, want niemand minder dan DJ GALAGA komt in de Podiumzaal de tent op z'n kop zetten! Deze super-dj weet als geen ander wat het publiek wil en maakt van iedere set een knallend feest! Echt een Nieuwjaarsparty!

DJ Galaga is een supermixer met een zeer uitgebreide platenkoffer, of het nou skihut moet zijn, hardstyle of bubbling, Galaga mixt het op onnavolgbare wijze aan elkaar. Galaga is één van Nederlands bekendste DJ's die in bijna alle grote discotheken van Nederland en op alle grote feesten heeft gedraaid. Door zijn uitgekiende, opzwepende stijl van draaien en mixen heeft Galaga vele feesten naar een grote hoogtepunten gestuwd. Zo draaide hij ondermeer op de 'Go Après Ski' maar is ook in alle driesterrendiscotheken in binnen en buitenland wel geweest.

Marco Leeuwis (Galaga's echte naam) is daarnaast als producer verantwoordelijk voor veel grote hits zoals: 'What do you say to the dj', 'Jump and let's party' en 'The Game'. Ook megameezinger 'Lief klein konijntje' is een productie van DJ Galaga. Volkszanger Henkie is namelijk Marco's vader!) Meer informatie is te lezen op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht