Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Indoor menkampioenschappen district West

20/12/2007

Vrouwenpolder, 20 december 2007

Wegens het niet doorgaan van Indoor Zeeland 2008 heeft de organisatie van de SGWM Vrouwenpolder besloten deze datum, 5 januari 2008, te benutten om het Indoor menkampioenschap van het district West te organiseren.

Als lokatie is gekozen voor het recent vernieuwde hippisch centrum Stal de Kroo te Nieuw en Sint Joosland (bij Middelburg). In een ruime ambiance van 20 bij 60 meter kan er worden losgereden en in de wedstrijdhal van 30 bij 65 meter zal onder leiding van de bekende Zeeuwse menner Christiaan Provoost een prachtig parcours neergezet worden. Beide hallen zijn voorzien van een Agterberg-bodem. In de morgen wordt gestart met de rubriek enkelspan pony's gevolgd door tweespan pony's daarna rond de middag de enkelspan paarden, vervolgens de tweespan paarden waarna de vierspannen pony's en paarden de wedstrijdmiddag zullen afsluiten.

In het avondprogramma beginnen wij met de jeugdmenners en -mensters die u hun kunnen zullen tonen. Daarna een demonstratierubriek met trekpaarden in enkel-en tweespan.
Daarna zullen de hoogst geplaatsten van iedere rubriek terug komen voor de finales die ook weer over twee manches verreden worden. De winnaar hiervan zal uitgeroepen worden tot districtskampioen indoor-marathon 2008.

Dat betekent dus spanning en spektakel!!
Inschrijven is nog mogelijk bij:

Corina Leijs, De Klinker 26, 4421 KC Kapelle
Tel: 06-23792751 na 19.00 uur
Email:

corina.leijs@hetnet.nl