BNN


Hilversum, 18 december 2007

Start nieuwe serie 'over mijn lijk' bij bnn

Op zondag 6 januari start een nieuwe reeks van het BNN-programma Over Mijn Lijk. Patrick Lodiers volgt het leven van vijf ongeneeslijk zieke jongeren: Gwendo, Karina, Patrick, Emmy en Margreet. De gasten van het programma proberen samen met Patrick alles uit de laatste tijd van hun leven te halen. Over mijn Lijk is zeven weken lang te zien van 21.40 uur tot 22.10 uur bij BNN op 3.

In de nieuwe serie is onder andere te zien hoe Gwendo (26) na een reeks chemokuren doet wat hij altijd al eens had willen doen; parachutespringen! Emmy (33) wil graag een 'vijver op haar buik' als ze dood gaat. Om alvast inspiratie op te doen voor dit bijzondere graf neemt ze een kijkje op een begraafplaats. Karina (22) gaat op zoek naar een nieuwe pruik omdat haar haar uit begint te vallen. Ook bezoekt zij samen met haar broer Bart haar favoriete band de Goo Goo Dolls in Londen. Margreet (34) legt aan Patrick uit hoe je een vierjarige vertelt dat zijn moeder dood gaat én wordt na lang wachten eindelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriend Robert. Kunstenaar Patrick (33) is bezig met een bijzonder kunstwerk; het beschilderen van zijn eigen grafkist.

De weblogs van de vijf jongeren zijn te volgen op weblogs.bnn.nl/overmijnlijk. Over Mijn Lijk wordt geproduceerd door Skyhigh TV.