Ingezonden persbericht


TomTom op CES van 6 tot 10 januari

North Hall, stand nr. 6006

~TomTom demonstreert complete producten en diensten portfolio~

Amsterdam, 3 januari 2008 - TomTom, 's werelds grootste aanbieder van navigatie- oplossingen is aanwezig op de Consumer Electronics Show (CES) 2008 in Las Vegas. Alle consumentenproducten worden hier tentoongesteld.

Van 7 tot en met 10 januari is er op de stand van TomTom (stand 6006, North Hall) gelegenheid om woordvoerders van TomTom te spreken. Daarnaast zijn vertegenwoordigers van TomTom aanwezig tijdens Pepcom, het media-evenement van CES. Pepcom vindt plaats op 6 januari in Caesar's Palace, van 19.00 tot 22.00 uur.

Mocht u een woordvoerder van TomTom willen spreken, neem dan contact op met Pride PR of met het TomTom PR Team in de Verenigde Staten. Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen op de TomTom stand.

Wanneer u interesse heeft in het bijwonen van Pepcom, dient u zich voor vrijdag 4 januari aan te melden. Dit kan via www.pepcom.com/pephome/pephome.html of neem contact op met Melissa Messana via Melissa@pepcom.com

Consumenten productportfolio
TomTom zal haar complete productaanbod tentoonstellen, inclusief de nieuwe TomTom GO productlijn met eigenschappen als spraakherkenning en Map Share(TM). Hiermee kunnen gebruikers zelf kaarten corrigeren, correcties delen met andere gebruikers en aanpassingen downloaden die anderen gemaakt hebben.

Daarnaast is 's werelds best verkopende navigatieapparaat te zien, de TomTom ONE, en natuurlijk is ook de TomTom ONE XL serie vertegenwoordigd, alsmede TomTom Navigator voor PDA's en smartphones.


- EINDE -