BNN

NIEUWSBERICHT

Hilversum, 3 januari 2008

OVER MIJN LIJK: ALLES UIT HET LEVEN HALEN

Patrick Lodiers volgt vanaf aanstaande zondag 6 januari vijf ongeneeslijk zieke jongeren in een nieuwe reeks van het BNN-programma Over Mijn Lijk. Gwendo, Karina, Patrick, Emmy en Margreet proberen samen met Patrick alles uit de laatste tijd van hun leven te halen. Over Mijn Lijk is zeven weken lang te zien van 21.50 uur tot 22.20 uur bij BNN op 3.

In de eerste aflevering vertelt Emmy (33) dat ze graag een vijver op haar buik wil als ze dood gaat. Om alvast inspiratie op te doen voor dit bijzondere graf, neemt ze een kijkje op een begraafplaats. Karina (22) heeft een gezellig etentje met haar vriendinnen, maar moet die middag eerst naar het ziekenhuis om te horen of haar kanker verder is uitgezaaid. Ook kunstenaar Patrick (33) ontkomt niet aan nare ziekenhuisgesprekken. Op de dag dat hij een half jaar met zijn vrouw Quinta getrouwd is, hoort hij in het ziekenhuis of er een vijfde tumor is bijgekomen. Margreet (34) is met haar vriend Robert en hun vierjarige zoontje Sven een dagje naar de dierentuin.

De weblogs van de vijf jongeren zijn te volgen op weblogs.bnn.nl/overmijnlijk. Op overmijnlijk.bnn.nl kunnen kijkers daarnaast persoonlijke wensen doorgeven voor hun eigen begrafenis of crematie. Muziek van Frans Bauer op je begrafenis of toch liever Mieke Telkamp? Geef het door en bekijk ook de begrafeniswensen van anderen.

Over Mijn Lijk wordt geproduceerd door Skyhigh TV.



BNN