RTL Group

Drentse nieuwkomers geportretteerd in RTL 4-programma 'Voor hetzelfde geld in Emmen'

Hoe kom je erbij om je hele hebben en houwen op te pakken en te verhuizen naar het Drentse Emmen? Dat is vanaf zondag 6 januari te zien bij RTL 4 in de nieuwe tiendelige serie Voor Hetzelfde Geld In Emmen. Dit programma volgt mensen die zich gaan vestigen in misschien wel één van de meest onderschatte gemeente van Nederland: Emmen. Dat kan zijn om te wonen of om te werken of allebei. Voor iedereen betekent het een nieuwe start. Dat gaat de één makkelijker af dan de ander.

In Voor Hetzelfde Geld In Emmen wordt per aflevering een familie geportretteerd. Aan het woord komen onder anderen een asielzoekergezin dat onlangs uiteindelijk toch onder de pardonregeling is komen te vallen; kinderen die na de plotselinge dood van hun moeder bij hun vader in Emmen gaan wonen en een dierenverzorger die heel graag in Dierenpark Emmen, volgens velen de mooiste dierentuin van Nederland, wil werken. Heeft Emmen veel te bieden en blijkt het niet zo ver weg te liggen als mensen soms denken?

Uitzending: vanaf zondag 6 januari, tussen 16.15 en 16.45 uur bij RTL 4

Website: www.voorhetzelfdegeldinemmen.nl (vanaf 6 januari online)
---

Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-7113942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl.