Ingezonden persbericht


Persbericht

Theater de Uitstek
3 december 2007

De Grote Prins & Ploes Kerstshow

Zondag 6 januari 2008, 15.00 uur
E 13,50 / 11,-

Familiemusical 4 +
De Grote Prins & Ploes Kerstshow

Na twee succesvolle familiemusicals, brengt Prins & Ploes rond de feestdagen een speciaal theateravontuur voor het hele gezin. De muziek, de prachtige kostuums en het enthousiasme van de acteurs maken van deze dagen een onvergetelijk feest! Het verhaal:

Koning Winter heeft zijn intrede gedaan op de boerderij van boer Bas en boerin Riet. De sneeuw valt uit de lucht en er ligt ijs op de slootjes. Ondanks de kou zijn de dieren op de boerderij druk bezig met de voorbereiding van het kerstfeest. En bij een kerstfeest hoort natuurlijk een echte kerstboom. Papakraai zorgt voor de lichtjes, Ploes de Poes voor de mooie strikjes en Prins de Hond zorgt dat er kerstballen in de boom komen... Dan breekt er opeens grote paniek uit! Waar is de piek gebleven?! De hele boerderij wordt doorzocht en de kinderen in de zaal mogen mee zoeken. Natuurlijk krijgen Prins & Ploes hulp van hun vriend Thomas. Kortom, het belooft een groot, gezellig familiespektakel te worden. Indrukwekkend:

Ook in deze prachtige musical zullen de acteurs live zingen vanuit de manshoge pakken, waardoor de interactie met het publiek weer geweldig zal zijn. De kostuums zijn ontworpen door de bekende illustrator Wout Paulussen en deze zijn vervaardigd door het Britse Atelier Rainbow Productions, huisleverancier van onder andere Disney, de Muppetshow en Sesamstraat.

Fotograaf / ontwerper: geen naamsvermelding noodzakelijk

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Arpa Telimi, tel: 078-6194508 of uitstek@gmail.com

Theater de Uitstek
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht
078 - 619 43 33
www.uitstek.nl


---- --