Elke dag Maandag(R) voor interim-professionals

06/01/2008 09:00



Maandag



Detacheringbureau Sargas gaat verder onder nieuwe naam

Purmerend, 6 januari 2008 - Maandag(R) is met ingang van 7 januari 2008 de nieuwe naam van detacheringbureau Sargas. Met een landelijke campagne introduceert Maandag(R) een sterk merk om op termijn marktleider te worden. Maandag(R) telt nu 1600 medewerkers en tien vestigingen en haalde over 2007 een omzet van 62 miljoen euro.

Na tien jaar van autonome groei met een jaarlijkse omzetstijging van gemiddeld 40 procent willen de interim-professionals zich nu aan het grote publiek presenteren. "Dat gebeurt met een duidelijk profiel dat meteen al blijkt uit de keuze voor de nieuwe naam", zegt woordvoerder Yvo Janssen. "'Maandag(R) staat heel nadrukkelijk voor werk. Voor ambitie en optimisme. De essentie is dat je zin hebt om naar je werk te gaan. Eigenlijk al op zondagavond. Wie niet van zijn werk houdt, heeft volgens ons de verkeerde baan. Tegelijkertijd verwijst Maandag(R) naar een nieuw en fris begin. En dan hebben we het niet alleen over de eerste dag van de week. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag."

De interim-professionals van Maandag(R) zijn overwegend hoger opgeleid, tussen de 24 en 35 jaar oud en kunnen op verschillende posities uit de voeten. Volgens Janssen onderscheidt Maandag(R) zich door de zelfstandige werkwijze van haar werknemers: "Ze opereren vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en zijn van nature geneigd zich verder te ontwikkelen. Wij proberen daarop in te spelen door middel van individuele begeleiding en tal van opleidingsmogelijkheden."





http://www.maandag.nl