Aangehouden voor belediging

Deventer, 06-01-2008

Op de Grote Overstraat werd zaterdagmiddag 5 januari een 19-jarige inwoner van Deventer aangehouden voor belediging. De man bemoeide zich met een bekeuringsituatie van een collega en beledigde de dienstdoende parkeercontroleurs. Deze hielden de man hierop aan. Omdat de man zich weigerde te legitimeren en verzet pleegde werd hij ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Op het Grote Kerkhof werd zondagochtend een 27-jarige inwoner van Deventer aangehouden voor belediging. De man stak zijn middelvinger op naar de passerende politiemensen. Toen deze de man hierop aanspraken begon hij hen uit te schelden. Hierop werd hij aangehouden en ingesloten op het bureau.

Op de Bokkingshang werd op zondagochtend 6 januari een 19-jarige inwoner van Diepenveen aangehouden voor belediging. De man schold ook de passerende politiemensen uit. Hierop werd hij aangehouden. Zijn 31-jarige vriend, die probeerde de aanhouding te belemmeren, werd eveneens aangehouden. Beide mannen werden op het bureau ingesloten.