Politie Zeeland


---


Z-0031-2008 Diefstal motor, Hulst
Zaterdagmiddag tussen 14.10 uur en 15.00 uur is een motor die aan het Oranje Bolwerk in Hulst stond weggenomen.
Het betreft een één maand oude blauwe Yamaha, type YZF R1 (Gauloises uitvoering) met het Belgische kenteken WEK957. De waarde van de motor is onbekend.
De politie verzoekt getuigen van de diefstal zich te melden.

Z-0032-2008 Eenzijdig ongeval, IJzendijke
In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.35 uur vond er op de Isabellaweg in IJzendijke een eenzijdig ongeval plaats.
Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Isabellaweg komende uit de richting van Philippine.
Door onbekende oorzaak raakte ze in de rechterberm, raakte hierbij een verkeersbord, corrigeerde en kwam in de linkerberm terecht.
Hier sloeg de auto over de kop en kwam op het dak in een sloot tot stilstand.
De bestuurster is met lichte verwondingen en onderkoelingsverschijnselen voor onderzoek per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.
Haar bijrijdster, een 23-jarige vrouw uit de gemeente Sluis, is door ambulancepersoneel onderzocht. Zij hoeft niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis.

O-0033-2008 Mishandeling, Goes
Zondagochtend tussen 09.45 uur en 10.00 uur is een 64-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, aan de Keizersdijk in Goes, mishandeld.
De man liep met zijn vrouw over het parkeerterrein aan de Keizersdijk toen hij een onbekende automobilist aansprak die tegen de verplichte rijrichting inreed.
De bestuurder stapte hierop uit zijn auto en schopte de 64-jarige man. De 64-jarige man hield aan de mishandeling een pijnlijke rug over.

O-0034-2008 Diefstal auto, Tholen
Tussen zaterdagavond 22.15 uur en zondagmiddag 13.30 uur is een auto die geparkeerd stond aan de Bosstraat in Tholen weggenomen.
Het betreft een Volkswagen, type Golf (III) GTI met het kenteken 61-JD-DG. De waarde van de auto is onbekend.

W-0035-2007 Vernielingen Oost-Souburg
Tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagmiddag 12.00 uur is de keukenruit van een woning aan Lunet in Oost-Souburg vernield.
Het totale schadebedrag is onbekend.
Tussen zaterdagavond 20.30 uur en zaterdagnacht 01.00 uur is de achterruit van een personenauto die aan het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg stond vernield.
Uit de auto is niet weggenomen. Het totale schadebedrag is onbekend.
Tussen zaterdagnachtn 00.00 uur en zondagochtend 09.00 uur zijn twee plantenbakken die in de voortuin bij een woning aan de Van Turnhoutstraat in Oost-Souburg stonden vernield.
Een bord met opschrift, wat in de tuin stond werd uit de grond getrokken.
Het totale schadebedrag is onbekend.
Ook van een auto die geparkeerd stond aan de Doornluststraat in Oost-Souburg is in de nacht van zaterdag op zondag de achterruit vernield.
Het totale schadebedrag is onbekend.