Nieuwjaarstournee Isseltaler Musikanten


ARNHEM, 20071231 -- In januari 2008 gaan de Isseltaler Musikanten op diverse plaatsen in Gelderland hun traditionele Nieuwjaarsconcerten geven. De Isseltaler Musikanten hebben inmiddels dertig jaar ervaring met Egerländerblaasmuziek en willen dat tijdens de concerten graag aan de bezoekers laten horen.

De Nieuwjaarstournee begint in Angerlo; daar concerteren de muzikanten onder leiding van dirigent Bennie ter Heide op zondag 6 januari 2008 om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent aan de Prinses Margrietlaan 3a.

Op zondagmiddag 13 januari 2008 wordt het Nieuwjaarsconcert aan de andere kant van de IJssel gegeven in Ons Huis te Rheden, aanvang 14.30 uur. Ons Huis is gevestigd aan het mr. B. van Leeuwenplein 7.

Een week later staan de Isseltaler Musikanten op zondagmorgen 27 januari 2008 om 11.30 uur in Loenen Gld. op de planken. Het orkest is dan te beluisteren met het feestelijke nieuwjaarsprogramma in Verenigingsgebouw De Brink aan de Hoofdweg 3-5.

De toegangskaarten voor de concerten zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook telefonisch of per e-mail gereserveerd worden: (026) 382 02 45 / info@isseltalermusikanten.nl

Dirigent Bennie ter Heide heeft met het orkest een nieuw programma voorbereid.
Diverse nieuwe werken van Ernst Hutter und sein Egerländer Musikanten (dé opvolger van het orkest van Ernst Mosch) en andere Böhmische componisten zullen de revue passeren.





Isseltaler Musikanten