Gemeente Epe


Sportprijs gemeente Epe 2007

Op maandag 7 januari 2008 wordt de Sportprijs 2007 van de gemeente Epe uitgereikt. Met de Sportprijs waardeert de gemeente de bijzondere verrichtingen of inspanningen van een sporter, team of vereniging in het afgelopen jaar. De prijs wordt toegekend aan personen die in de gemeente Epe wonen.

In 2005 werd wereldkampioen Keirin Teun Mulder uit Zuuk door de gemeente gehuldigd. Het jaar daarna viel atleet Eelco Sintnicolaas uit Vaassen deze eer te beurt. Wie ontvangt de Sportprijs 2007? Wie ideeën of suggesties heeft kan zich melden bij de jury.

Procedure
Ieder jaar nomineert de jury drie sporters, teams of verenigingen die in aanmerking kunnen komen voor de Sportprijs van dat jaar. Zij beoordeelt de prestaties. Deze jury bestaat uit vier kenners van de lokale sportwereld, uit iedere kern één. De plaatselijke pers vervult het secretariaat hiervan en de wethouder Sport van de gemeente Epe is voorzitter. De organisatie houdt zelf zoveel als mogelijk de prestaties van vele sporters, teams en verenigingen bij en heeft op basis hiervan een goed inzicht wie genomineerd kunnen worden.

Meldingen
Wellicht kent u iemand waarvan u denkt dat deze aan de aandacht van de jury is ontsnapt. Of kent u een team dat ongemerkt Nederlands Kampioen is geworden? Meld dit dan aan onze jury en vertel iets over de persoon, het team of de prestaties. Dit kan bij onze secretaris van de jury: De heer D. v.d. Veen, telefoon (0578) 61 35 06, e-mail persburo.veen@planet.nl of de juryvoorzitter, de heer R. de Vries, telefoon (0578) 67 87 14, e-mail rdevries@epe.nl.

Wij verwachten uw inbreng vóór 1 november 2007.