Ingezonden persbericht


Belangrijkste en toonaangevende Nederlandse en Belgische wijnimporteurs aanwezig

De zesde editie van 7 t/m 9 januari in de Amsterdam RAI mag dit jaar op veel nationale en internationale belangstelling rekenen.

Een wachtlijst voor deelname en stands, spraakmakende wijn en spijsprogramma's met medwerking van de top van de Nederlandse gastronomie, diverse wijnmakers en importeurs.

Registreer alvast voor bezoek online op http://www.klaever.nl/open_document.asp?id=445&site_id=235

Wine Professional Diamond Awards:

Diamanten voor uitmuntende en zich onderscheidende professionals worden uitgereikt op maandag 7 januari 2008 tijdens de traditionele New Year's Toast. De bijeenkost vindt plaats na de eerste beursdag van Wine Professional voor genodigen. Zoals ieder jaar kan de New Year's Toast op veel belangstelling rekenen.

De ontknoping van de Nationale Huiswijncompetitie vindt zoals ieder jaar plaats op de eerste dag van Wine Professional: het is een gebeurtenis waar velen jaarlijks naar uitkijken en daarom is het maandag 7 januari 2008 het hoofdthema van de opening van de beurs.

Wijnimporteurs en restaurateurs kunnen nog wijnen insturen voor de provincies:
* Utrecht

* Gelderland

* Flevoland

* Rotterdam & Drechtsteden (aparte winnaars worden hiervoor bekendgemaakt, inclusief oorkonden)
* Zuid-Holland (m.u.v. Haaglanden en Rotterdam & Drechtsteden: Alblasserdam,Binnenmaas, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht)

Insturen/deelname uitsluitend na opvragen reglement en inschrijfformulieren. Insturen wijnen tussen 10 en 14 december 2007.

De huiswijncompetities voor de overige regio's hebb! en al plaatsgevonden: zie hiervoor www.thewinesite.nl