Ingezonden persbericht


2008 belooft een spannend jaar te worden!

Case Logic presenteert nieuwe collectie op CES Las Vegas

7 - 10 januari 2008

Central Hall, Las Vegas Convention Center, Stand 8553

Case Logic, wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van business en lifestyle accessoires, kondigt vandaag haar aanwezigheid aan op CES 2008, 's werelds grootste elektronicabeurs voor consumenten.

Als eigenaar van meer dan 100 patenten staat Case Logic synoniem voor innovatief design en toonaangevende technologie. CES is de ideale gelegenheid voor het bedrijf om hun nieuwe productaanbod voor 2008 te presenteren, waarin vele trends op het gebied van materiaal en design te zien zijn. Door functionaliteit, stevigheid en in het oog springende details te combineren biedt Case Logic een oplossing om uw gadgets in iedere situatie op te bergen.

Julia Rost, Product & Marketing Manager van Case Logic Europa, zal aanwezig zijn op CES en uitleg geven over de concepten achter de nieuwe opbergoplossingen en de trends in 2008.

Om een interview te plannen met Case Logic, kunt u contact opnemen met onderstaand perscontact.

Over Case Logic, www.caselogic.eu

Case Logic, een merk van de Thule Group, is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van intelligente opbergoplossingen voor mensen met een druk leven. Het bedrijf ontwerpt unieke en intuïtieve producten om gebruiksvoorwerpen op te bergen, te beschermen en te vervoeren.

Vandaag bestaat het productaanbod van Case Logic uit meer dan driehonderd opbergoplossingen voor professioneel en privé-gebruik evenals mobiele accessoires: Mobile Computer, Lifestyle backpacks & messenger bags, Luggage, DVD, Media, Automotive, Photo/Video en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van hun producten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux, België.

Case Logic is onderdeel van Thule, wereldleider in Sports Utility Transportation. Thule levert oplossingen voor actieve families en outdoor enthousiastelingen die hun materiaal veilig, gemakkelijk en stijlvol willen vervoeren.

Perscontacten:

Gerdine Lindhout

Open2Europe

Tel: +33(0)1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com