FNV

U I T N O D I G I N G

FNV Nieuwjaarsreceptie voor de pers op 7 januari

De traditionele nieuwjaarsreceptie van de FNV voor vertegenwoordigers van de pers vindt plaats op maandag 7 januari. Niet zoals gebruikelijk - in het hoofdkwartier van de vakcentrale, maar op een steenworp afstand: in Grand Café Wissenkerk (schuin tegenover).

FNV-voorzitter Agnes Jongerius blikt in haar toespraak terug op het afgelopen jaar en geeft aan waar Nederlands grootste vakcentrale komend jaar de nadruk op gaat leggen. Ook FNV Jong geeft acte de presence. Daarnaast presenteert de FNV een opinieonderzoek.

Na afloop van het officiële programma is er gelegenheid om informeel te praten met bestuurders en medewerkers van de vakcentrale en de voorzitters van FNV-bonden.

Nieuwjaarsreceptie FNV: maandag 7 januari van 17.00 19.00 uur. Grand Café Wissenkerke, Radarweg 236, Amsterdam Sloterdijk. Routebeschrijving: http://www.wissenkerke-sloterdijk.nl/contact/lokatie.html

Tot maandag 7 januari!

Meer informatie:
FNV Voorlichting, Bianca Teeling 020 581 65 51

Vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur tot en met nieuwjaarsdag 1 januari is FNV Voorlichting bereikbaar op het piketnummer 06 - 20 01 46 47.