Gemeente Best

Commissievergadering maandag 7 januari

Op maandag 7 januari aanstaande vergadert de algemene raadscommissie. De vergadering begint om 20.00 uur, is openbaar en vindt plaats in de raadzaal. U bent van harte welkom. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:
§ Concept-beleidsvisie t.b.v. het op te stellen beleidsplan WMO; § Vaststellen Gemeentelijk Rioleringsplan (GRP 2006-2010); § Verordening geurhinder en veehouderij;
§ Vaststellen "Bestemmingsplan Buitengebied Best 2006".

Voorafgaand aan de commissievergadering wordt er een presentatie verzorgd m.b.t. de gebiedsvisie en ontwerp geurverordening ingevolge de Wet geurhinder en veehouderij. Deze presentatie is openbaar en begint om 19.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Het is mogelijk om aan het begin van de vergadering in te spreken over de onderwerpen van de commissievergadering. U kunt zich hiervoor per e-mail of per telefoon aanmelden bij de griffie: raadsgriffie@gembest.nl of telefoonnummer 0499-360 450. Aanmelden kan tot en met maandag 7 januari 12.00 uur. U kunt maximaal vijf minuten inspreken.

De stukken kunt u vinden op www.gemeentebest.nl (bestuur en organisatie > gemeenteraad > commissievergaderingen > 7 januari). Daarnaast kunt u de stukken inzien bij de raadsgriffie (op afspraak) en in de bibliotheek.

Mocht u vragen hebben over de commissieavond of de gemeenteraad, dan kunt u contact opnemen met de raadsgriffie van de gemeente Best, telefoon 0499-360 262. Per e-mail kan ook: raadsgriffie@gembest.nl.