Gemeente Groningen


woensdag 2 januari 2008:
Nederlandse primeur in Kardinge: Aqua Nordic Walking

Na de Nordic Walking rage komt nu Aqua Nordic Walking naar Nederland. Vanaf maandag 7 januari 2008 heeft Sportcentrum Kardinge de Nederlandse primeur met Aqua Nordic Walking.

Aqua Nordic Walking is Nordic Walking in het water. Door de weerstand van het water is de workout vele malen effectiever dan de reguliere Nordic Walking. Bij goed technisch gebruik van de stokken wordt het bovenlijf getraind en worden armen, schouders, benen en vooral de buikspieren geactiveerd. Aqua Nordic Walking heeft een groot effect op de spieren, zonder dat gewrichten extra belast worden.

Aqua Nordic Walking is geschikt voor jong en oud, dik en dun. Iedereen die een gezondere en actievere leefstijl wil is geschikt voor deze nieuwe aquasport.
Om mensen kennis te laten maken met Aqua Nordic Walking heeft Sportcentrum Kardinge een aanbod. Bij aanschaf van een normaal zwemkaartje kan de klant in week 2, 3 en 4 op bepaalde tijden, vrijblijvend en zonder extra betaling meedoen aan deze Nederlandse primeur. Op maandag 7 januari vindt de eerste kennismakingscursus plaats van 20.30 tot 21.00 uur.

Naast de kennismakingcursus biedt Sportcentrum Kardinge vanaf 28 januari ook een beginnerscursus aan. Na de 8-weekse cursus kunnen klanten doorstromen naar de gevorderdencursussen, deze starten begin april.

Voor meer informatie zie www.kardinge.nl