Stadsdeel Bos en Lommer

Persbericht

Prijs Blinkende Pantoffelrace onthuld tijdens nieuwjaarsreceptie Bos en Lommer

Een exclusief kledingstuk van AZIZ

De allereerste winnares van de Blinkende Pantoffelrace in Bos en Lommer, Nisrine Achlal (10), showt haar prijs tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 7 januari.

Het is een exclusief kledingstuk ontworpen door AZIZ (Aziz Bekkaoui). Stadsdeelvoorzitter Jeroen Broeders houdt rond 17.00 uur zijn nieuwjaarstoespraak en om 17.30 uur onthult hij de unieke prijs.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Bos en Lommer nodigt u uit om dit feestelijke moment bij te wonen tijdens de nieuwjaarsreceptie. De receptie vindt plaats in het stadsdeelkantoor aan het Bos en lommerplein 250. Inloop is vanaf 16.00 uur. Natuurlijk zijn er heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens oa duo Sax, Circus Elleboog en DJ Sertan. U bent van harte welkom!

Race

De Blinkende Pantoffelrace is een parodie op de welbekende Glamour Stiletto run in de PC Hooftstraat; 25 meter rennen op 7 cm hoge hakken. Maar ...dan à la Bos en Lommer. Nisrine won een exclusief kledingstuk van AZIZ.

AZIZ werd wereldwijd geroemd om zijn creaties. Zijn bekendste ontwerp is de ShirTrui, een trui en een t-shirt ineen. Nisrine liet zich inspireren door de prinsessenjurken van AZIZ. Deze jurken waren te zien tijdens een modeshow op 22 maart 2007 bij de viering van 50 jaar Verdrag van Rome ( 50 jaar Europa).


Noot voor de redactie (