Politie Twente

Nagekomen persbericht Politie Twente maandag 7 januari 2008

Vrachtwagen gekanteld op N36

Vriezenveen

Een 35-jarige man uit Buinen raakte maandagochtend 7 januari gewond, toen hij met zijn vrachtwagen met oplegger van de weg raakte op de N36 ter hoogte van de afslag Vriezenveen.

Op maandag 7 januari werd omstreeks 08.30 uur gemeld dat er een vrachtwagen was gekanteld op de N36, ter hoogte van de afrit Vriezenveen. Ter plaatse bleek dat een 35-jarige man uit Buinen met zijn vrachtwagen vanaf Almelo over de N36 richting Hardenberg reed. Door nog onbekende oorzaak raakte de chauffeur de macht over het stuur kwijt en kwam aan de linkerzijde van de weg, na een boom te hebben geschampt, in een sloot aan de zijkant van het viaduct tot stilstand. De vrachtwagen was geladen met houtafval.

De 35-jarige chauffeur werd met onbekend letsel per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Almelo. Het team van de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie stelde ter plaatse een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Het verkeer op de N36 komend uit de richting van Almelo wordt kort omgeleid via de afslag Vriezenveen. De weg is in de richting van Almelo afgesloten voor verkeer in verband met bergingswerkzaamheden. Verkeer komend uit de richting van Hardenberg wordt omgeleid via de dorpskern van Vriezenveen. De bergingswerkzaamheden duren zeker nog tot in de loop van maandagmiddag 7 januari. (08-002707)

tel.: 053-4555588


---- --