Gemeente Zoetermeer

Gezond zwemmen in 2008

Heerlijk! De start van een Nieuwjaar, dé tijd voor goede voornemers! Voor wie het nieuwe jaar gezond van start wilt laten gaan hebben de zwembaden twee leuke acties om het fitte en gezonde gevoel in 2008 terug te krijgen of te behouden.

Introductiekaart
De drie zwembaden introduceren de introductiekaart, waarmee kennis gemaakt kan worden met tien keer vier verschillende zwemactiviteiten. Zoals: drie keer Trimzwemmen, drie keer AquaJoggen, drie keer AquaRobics en één keer Tea Bo. De introductiekaart is te verkrijgen bij de kassa van de zwembaden en kost EUR 40,50.

Mooie prijzen!
Banenzwemmen is niet alleen een goede manier om de conditie te verbeteren, met de speciaal ontwikkelde10.000 meter aftekenkaart is er tevens kans op mooie prijzen.
Na het banenzwemmen wordt de kaart (maximaal 500 meter per keer) afgetekend. Deelnemers kunnen een volle kaart inleveren bij de kassa en maken zo kans op de hoofdprijs van een jaar lang gratis zwemmen naar keuze of een van de andere prijzen. De gratis kaart is af te halen bij de kassa. 10.000 meter zwemmen kan in De Veur, De Driesprong of Aquapark Keerpunt. De eerste trekking van de prijzen is op 5 maart 2008.