Gemeente Best

Gemeentelijke wisseltrofee 2007 voor de Stichting Nederlands Kampioenschap Handmelken Best Op 2 januari vond in het gemeentehuis van Best de nieuwjaarsreceptie plaats van het gemeentebestuur. Traditiegetrouw reikte de burgemeester, mevrouw Demmers-van der Geest, tijdens deze bijeenkomst de Gemeentelijke Wisseltrofee uit. De Stichting Nederlands Kampioenschap Handmelken Best ontving de trofee uit respect en waardering voor de vele activiteiten die deze stichting vanaf 1978 belangeloos ontplooit ter bevordering van verantwoordelijkheid en begrip voor de medemens in ontwikkelingslanden.

De Stichting Nederlands Kampioenschap Handmelken Best verwezenlijkt al 30 jaar op bijzondere wijze haar doelstellingen door onder meer het jaarlijks organiseren van het Nederlands Kampioenschap Handmelken en het ondersteunen van plaatselijke, regionale en landelijke activiteiten op het gebied van ontwikkelingswerk.

Als bijzondere verdiensten van de Stichting werden ook genoemd de hoge mate van betrokkenheid en de jarenlange belangeloze inzet van de vele vrijwilligers van de Stichting Nederlands Kampioenschap Handmelken Best. Ook het nieuwe beleid ten aanzien van de programmering van activiteiten, waardoor de continuïteit van de doelstellingen van de stichting gewaarborgd is, werd hierbij vermeld.