Voedsel en Waren Autoriteit

Albert Heijn haalt kant-en-klaarmaaltijden terug

Albert Heijn heeft besloten om met onmiddelijke ingang twee soorten kant-en-klaarmaaltijden uit het koelvak terug te halen. ... Lees het volledige bericht op de site van de VWA

Voor vragen van consumenten is de Warenklachtenlijn van de Voedsel en Waren Autoriteit 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 0488

Dit bericht is automatisch verzonden. U kunt via de website van de VWA uw abonnement wijzigen of zich afmelden. Wilt u reageren op de inhoud van dit bericht? Mail dan naar info@vwa.nl.

Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is gezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

This message may contain information that is not intended for you. If you are not the addressee or if this message was sent to you by mistake, you are requested to inform the sender and delete the message. The State accepts no liability for damage of any kind resulting from the risks inherent in the electronic transmission of messages.