Vogelbescherming Nederland


Unieke postzegels van tuinvogels

Zeist, 3 januari 2008 - Deze week geeft TNT Post samen met Vogelbescherming Nederland 9 bijzondere postzegels van tuinvogels uit. De serie postzegels is opgenomen in een postzegelboekje over tuinvogels en wordt in een beperkte oplage van 25.000 stuks eenmalig uitgegeven.

Het boekje kost ⬠9,95, waarbij een deel van de opbrengst wordt besteed aan het werk van Vogelbescherming Nederland. Het postzegelboekje is vanaf 2 januari verkrijgbaar bij alle Postkantoren, in de winkel van Vogelbescherming Nederland te Zeist en via de webwinkel.

Op de 9 unieke postzegels staan afgebeeld: pimpelmees, boomklever, winterkoning, gaai, goudvink, huismus, merel, koolmees en roodborst. De vogelzegels à ⬠0,44 zijn niet los verkrijgbaar. Ze zijn schitterend verpakt in een boekje met korte portretten over de 9 tuinvogels met handige tuintips voor het aantrekken van vogels in uw tuin.

cover Tuinvogelpostzegelboekje

In het weekend van 26 en 27 januari a.s. organiseert Vogelbescherming Nederland voor de vijfde achtereenvolgende keer de Nationale Tuinvogeltelling.


---