Record aantal Vakantie Veilingen in 2007

07/01/2008 15:29



Emesa



Via de website www.vakantieveilingen.nl zijn in 2007 ruim 5.400 vakantie arrangementen via een veiling verkocht. Dit is een nieuw record en een ruime verdubbeling t.a.v. het jaar 2006. In totaal zijn door deelnemers aan een vakantieveiling meer dan 140.000 biedingen uitgebracht. Het betreft hier veilingen via internet, waarbij het eerste bod Euro 1,- betreft. Bezoekers van de website kunnen per opbod meebieden tot het einde van de veiling. Wie bij het sluiten van de veiling het hoogste bod heeft gedaan, koopt het arrangement voor de geboden prijs. De vakanties variëren van weekend arrangementen in hotels en bungalowparken tot complete zonvakanties. We zien dat steeds meer mensen een veiling een leuke manier vinden om hun vakantie te boeken, omdat ze zelf de prijs kunnen bepalen, aldus Pauline Kaptein. Kaptein is binnen Emesa B.V. verantwoordelijk voor de website www.vakantieveilingen.nl .

Vakantie Veilingen op de Vakantiebeurs

Samen met de website Inpakken en Wegwezen.nl en de Vakantiebeurs organiseert Vakantie Veilingen.nl op de Vakantiebeurs elke dag een aantal vakantie veilingen, waarbij een deel van de opbrengst bestemd is voor het goede doel Villa Pardoes. Villa Pardoes is een vakantieverblijf, speciaal voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Bezoekers van de Vakantiebeurs kunnen van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari elke dag meebieden op diverse vakanties. Van beauty arrangementen in Nederland tot verre reizen naar Thailand en Zuid Afrika . In totaal zullen veilingmeesters op een groot podium op de Vakantiebeurs meer dan 150 vakanties veilen.

Vakantie Veilingen in 2008

In 2008 verwacht Kaptein het aantal vakantie veilingen opnieuw te verdubbelen. Eigenaren van hotels en bungalowparken benaderen ons nu zelf met de vraag of zij ook hun arrangementen via ons in een veiling kunnen aanbieden. Het levert deze partijen veel aandacht, omzet en een nieuwe klantengroep op. De vakantie veilingen worden bekend gemaakt via een wekelijkse e-mail nieuwsbrief met meer dan 50.000 abonnees en via de websites www.vakantieveilingen.nl en www.inpakkenenwegwezen.nl. Verder laat Kaptein de website zodanig aanpassen, dat deelnemers ook via hun mobiele telefoon eenvoudig mee kunnen bieden.





http://www.vakantieveilingen.nl