Ingezonden persbericht


Persbericht

Spreekuur voor grenspendelaars nu in CWI-gebouw Venlo

Mönchengladbach/Venlo, 7 januari 2008 - Vanaf 11 januari 2008 zal het spreekuur voor grenspendelaars niet langer plaatsvinden in het theater De Maaspoort aan de Oude Markt te Venlo..

Snel en onbureaucratisch advies op één centrale plaats - dit is het grote voordeel van het maandelijkse spreekuur. Deze slogan is dus voortaan meer dan ooit van toepassing voor het spreekuur voor grenspendelaars! Wie op zoek is naar een job kan hier meteen worden geholpen.

Dit spreekuur is hét trefpunt voor Duitsers en Nederlanders die in het buurland werken of er gewerkt hebben met vragen op het gebied van werk, belasting- en sociale verzekeringswetgeving.

En natuurlijk . Wie in Venlo een beetje bekend is weet ook dat de uitzendbureau's op een steenworp aan de overkant van het CWI liggen. Da's mooi meegenomen, want werken als uitzendkracht is eveneens een onderwerp dat vaak door de experts moet worden uitgelegd.

Behalve de locatie verandert er eigenlijk niet veel. Het burgerspreekuur vindt nu op elke tweede vrijdag van de maand plaats in de tijd van 9 uur tot 12.30 uur. Aanmelden is niet nodig! Het adres van de nieuwe locatie is: CWI Venlo, Prinsessesingel 10 5911 HT Venlo.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij:

Johanna Prüms
euregio rijn-maas-noord
Konrad-Zuse-Ring 6
D-41179 Mönchengladbach
T: +49 (0) 2161.6985.503
F: +49 (0) 2161.6985.555
info@euregio-rmn.de
www.euregio-rmn.eu

---- --