Ingezonden persbericht


()

Media Alert

Genesys benoemt Aruna Carver tot Marketing Manager voor Noord-Europa

Genesys Telecommunications Laboratories, Inc., een dochter van Alcatel Lucent en leverancier van software voor het optimaliseren van klantinteracties, heeft Aruna Carver benoemd tot Marketing Manager voor Noord-Europa. Carver volgt hiermee Frank Verweij op, die bij Genesys een nieuwe uitdaging is aangegaan als Senior Manager Marketing Campaign Management.

In haar nieuwe functie is Carver verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de marketingstrategie van Genesys voor Noord-Europa. Haar prioriteiten zijn onder andere een pro-actieve ondersteuning van de groeiplannen van Genesys en het verhogen van de brand awareness. Haar ruime ervaring als senior manager in de soft- en hardwaresector is daarbij bijzonder waardevol. Eerder was ze onder meer Head of Marketing UK bij het antivirus & security bedrijf Sophos, en Marketing Director bij Microsoft Business Solutions. In juni 2005 is Carver erkend door Global Microsoft Business Solutions als 'Great example of Marketeer for Business Solutions'.

'De manier waarop organisaties in deze regio naar klantenservice kijken, begint langzaam te veranderen,' aldus Carver. 'Steeds meer organisaties zien in dat hun contactcenter, mits goed ingezet, niet langer een kostenpost is, maar zelfs inkomsten op kan leveren. Ik kijk er naar uit om deze ontwikkeling te ondersteunen en de positie van Genesys in deze regio verder te versterken.'