Politie Zeeland


Z-0040-2008 Voetganger aangereden, Terneuzen
Een 91-jarige Terneuzenaar is maandagmorgen gewond geraakt nadat hij was aangereden door een personenauto.
Een 60-jarige automobiliste uit Terneuzen reed over de Ferdinand Bolstraat en sloeg op de kruising met de Rembrandtlaan linksaf. Hierbij zag zij de 91-jarige man over het hoofd die op dat moment de straat overstak. De 91-jarige man is met verwondingen aan hoofd en schouder per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Z-0041-2008 Fietser aangereden, Terneuzen
Maandag rond het middaguur is een 57-jarige fietser uit Terneuzen gewond geraakt nadat hij was geschept door een personenauto.
Op de kruising Rooseveltlaan/Hughersluys kreeg hij geen voorrang van een 31-jarige automobilist uit Terneuzen. Deze auto kwam aanrijden vanaf de Hughersluys. De fietser kwam na de aanrijding ten val en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

W-0042-2007 Jongens aangehouden, Oost-Souburg
De politie heeft afgelopen weekend drie jongens uit Oost-Souburg, in de leeftijd van 14- t/m 17 jaar, aangehouden.
Afgelopen vrijdag rond 23.20 uur werd op het Oranjeplein de 17-jarige jongen in zijn kraag gevat door een oplettende buurtbewoner. Deze jongen maakte deel uit van een groepje dat ter hoogte van de supermarkt een fietsenrek beetpakte en dit tegen de ramen van een appartementencomplex gooiden. Enkele andere buurtbewoners belden vervolgens de politie die de jongen aanhield en overbracht naar het politiebureau voor verhoor. Naar aanleiding van dit verhoor werden afgelopen zaterdag en zondag de twee 14-jarige jongens aangehouden. Ze zijn alle drie na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.