Ingezonden persbericht


unieke bestemming onontdekt door massa-toerisme: Zuid- en Noord-Korea: SHILLA TRAVEL BREIDT
KOREA-PROGRAMMA VERDER UIT

Utrecht, 7 januari 2008

Korea specialist Shilla Travel heeft een aantal nieuwe reizen en bestemmingen in haar programma opgenomen. Shilla Travel zet daarmee Korea als reisbestemming definitief op de kaart. Een unieke Aziatische bestemming die nog niet ontdekt is door het massatoerisme.

Shilla Travel heeft dit jaar een nieuwe rondreis door Zuid- en Noord-Korea samengesteld met de naam Hermit Kingdom. De 22-daagse rondreis leidt reizigers langs hoogtepunten van Zuid-Korea zoals het veelzijdige Seoul, de voormalige hoofdstad Gongju, de paradijselijke Sunyoo eilanden, het indrukwekkende Jirisan gebergte en het kuststadje Yeosu. Het hoogtepunt van de reis zal echter een bezoek aan Noord-Korea zijn, waarbij de zwaarst bewaakte grensovergang ter wereld wordt gepasseerd en door de legendarische Diamond Mountains wordt gereisd. Een unieke Aziatische bestemming en wonderbaarlijk genoeg onontdekt door massatoerisme:

Ook nieuw dit jaar is een luxe variant van de Morning Calm reis door Zuid-Korea. De Morning Calm Luxe is een kennismaking met Zuid-Korea waarbij extra aandacht aan comfort van de reiziger wordt besteed.

Don Roelofs, directeur van Shilla Travel:"We zijn blij dat Korea definitief is neergezet als vakantiebestemming door Nederlandse reizigers. Dat zien we onder andere terug in een toenemende belangstelling van grote touroperators voor ons unieke product. Naast direct sales verkopen we dit jaar onze reizen ook via een grote Nederlandse touroperator. Dat is mogelijk omdat we alles in eigen beheer hebben met zowel een kantoor in Utrecht als in Seoul. Samen met mijn compagnon Kim Verhaaf, die net als ik een Zuid-Koreaanse achtergrond heeft, gaan we dit nieuwe reisjaar vol vertrouwen in en blijven we Shilla Travel nog verder ontwikkelen."

Shilla Travel is een reisorganisatie die zich richt op de reisbestemming Korea. Vanuit de vestigingen in Utrecht en Seoul worden kennis, ervaring en enthousiasme voor het land Korea gebundeld in rondreizen naar Zuid- Korea, Noord-Korea en een combinatie van beide landen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.shilla.nl of contact opnemen met het pr bureau van Shilla Travel, Wieco Bv, Ocky Wiemeyer, Ilse Hage. Telefoon: 020-7155330. Fax: 020-7155339. E-mail: info@wieco.nl