Ingezonden persbericht


Fotopersbericht

7 januari 2008

Nieuwe NS Hispeed-kleuren sieren stations in Amsterdam, Breda, Den Haag en Rotterdam

NS Hispeed biedt reizigers gemak, comfort en snelheid

Treinreizigers die vandaag hun fiets plaatsen in fietsenstallingen bij NS Hispeed-stations in Amsterdam, Breda, Den Haag en Rotterdam vinden bij terugkomst een kleurrijke verrassing. Om reizigers te wijzen op het gemak en het comfort van reizen met NS Hispeed zijn de fietsen namelijk voorzien van zadelhoesjes in de nieuwe NS Hispeed-kleuren. NS Hispeed is de hogesnelheidsonderneming van NS en verzorgt hogesnelheidsvervoer op internationale bestemmingen. In de toekomst zal dit netwerk worden uitgebreid met nationale bestemmingen.

De actie met de zadelhoesjes vormt de start van de nationale marketing- en reclamecampagne van NS Hispeed. Gemak, comfort en snelheid staan in deze nieuwe campagne centraal. Niet alleen tijdens de treinreis, maar ook bij het boeken van tickets, de reis naar en van het station en het verblijf op het station.

Voor meer informatie kijk op NSHispeed.nl of neem contact op met:

NS Hispeed

Sheila Stafleu

Tel: 088 671 15 24

E-mail: sheila.stafleu@nshispeed.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Annemiek Driessen

Tel: 030 656 50 70

E-mail: nshispeed@lvtpr.nl

Over NS Hispeed

NS Hispeed is de hogesnelheidsonderneming van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op internationale bestemmingen en in de toekomst ook op nationale bestemmingen. Naast de nieuwe hogesnelheidstrein vallen onder NS Hispeed ook hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan.