Gemeente Goirle

Start werkzaamheden groenomvorming

Hoge Wal, Groote Akkers, Grobbendonck en Abcoven

Op maandag 7 januari starten de werkzaamheden in het kader van de groenomvorming in Hoge Wal, Groote Akkers, Grobbendonck en Abcoven met het kappen van de bomen waarvoor kapvergunning is verleend. Tijdens de bezwarentermijn van 6 weken zijn geen bezwaren ingediend. Aansluitend worden de boomstronken verwijderd en, indien van toepassing, het plantgat in de bestrating herbestraat.

Na het verwijderen van de bomen wordt begonnen met de werkzaamheden aan de beplantingen in de wijk Grobbendonck, de Albert Schweitzerstraat en langs het Willem Dreespad met de aanliggende speelterreinen in de Antony Staringdreef en de Eduard Douwes Dekkerdreef. De om te vormen beplanting wordt verwijderd. De nieuwe beplanting en de gazons worden medio april aangelegd. De omvorming van de beplanting in de rest van het gebied wordt later opgepakt. Informatie terzake volgt t.z.t.

Openbare verlichting
In de wijk Grobbendonck worden de werkzaamheden gecombineerd met de werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de openbare verlichting.
Meer informatie vindt u op deze site onder Toekomstvisie.