Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HOLLAND INTERNATIONAL TRAVELBUDDY BIJ RONDREIZEN ZUID-AFRIKA

Rijswijk, maandag 7 januari 2008 - Holland International biedt vakantiegangers een nieuwe dienst bij rondreizen door Zuid-Afrika: de travelbuddy. Deze travelbuddy - al te boeken voor E 11 per persoon - verwelkomt de vakantieganger op de luchthaven met allerlei nuttige informatie. Ook tijdens de reis is de travelbuddy altijd bereikbaar voor hulp en advies. Zo combineert Holland International het vrije gevoel van zelf rondreizen met het veilige gevoel van professionele ondersteuning ter plaatse.

Bij het samenstellen van een Holland International rondreis door Zuid-Afrika is het mogelijk om de aanvullende service van een travelbuddy te boeken. Deze travelbuddy heet de vakantieganger welkom op de luchthaven, verstrekt de reispapieren, geeft een introductie van de geboekte reis en vertelt waar de huurauto en/ of het transfer klaarstaan. Daarnaast is het voor de vakantieganger mogelijk om tijdens de reis telefonisch contact op te nemen met de travelbuddy. Dit geldt voor hulp bij noodgevallen, zoals het verstrekken van een routebeschrijving bij verdwalen of hulp bij ziekte, maar ook voor tips over de beste restaurants en excursies in een bepaald gebied. Zo kunnen vakantiegangers op eigen gelegenheid reizen, terwijl ze wel verzekerd zijn van professionele hulp en advies op de momenten dat dit gewenst is.

Directe beschikbaarheid
Holland International biedt een ruime keuze uit rondreizen en accommodaties in Zuid-Afrika. Zo zijn er voor de zomer van 2008 meer dan 180 accommodaties ingeladen in TUI Online. De beschikbaarheid wordt dagelijks bijgehouden, zodat de reisagent in TUI Online steeds up-to-date informatie kan vinden over beschikbaarheid en prijzen.

Extra voordelig introductieaanbod Zuid-Afrika E 749 OP = OP Reisagenten kunnen extra voordeling kennismaken met Zuid-Afrika. Een vlucht in de G-klasse van KLM, inclusief transfer en twee overnachtingen in een 3-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt in Johannesburg, is nu beschikbaar vanaf E 749. Voor deze actie geldt een vertrekdatum van 25 januari, waarbij de terugvlucht vanaf Kaapstad plaatsvindt op 10 februari. Bij dit introductieaanbod is het wel noodzakelijk om nog vijf hotelovernachtingen bij te boeken.


---