Gemeente Utrecht

Herinrichting Rijndijk, 2e fase - omleiding

Vanaf maandag 7 januari 2008 wordt de Rijndijk tussen de Bochtdijk en de Breudijk gereconstrueerd. De werkzaamheden duren circa vier weken. De Rijndijk is tijdens de uitvoering afgesloten voor doorgaand verkeer.

Op maandag 7 januari 2008 werkt de gemeente verder aan de reconstructie van de Rijndijk tussen de Bochtdijk en de Breudijk. Ook de kruising Rijndijk/Bochtdijk wordt aangepakt. Er wordt een nieuwe fundering en een nieuwe asfaltlaag aangebracht. De werkzaamheden duren circa vier weken. De Rijndijk is tijdens de uitvoering afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers hebben wel doorgang. De Lage Haarsedijk en het Kortjaksepad blijven voor bewoners wel bereikbaar via de aanrijdroute ten noorden van de Bochtdijk (het gedeelte van de Rijndijk tussen de Bochtdijk en de Polderweg). Ook Kasteel de Haar blijft bereikbaar.

Omleiding

Verkeer vanuit Vleuten-De Meern wordt omgeleid via de N406 (Europaweg en Wilhelminalaan) richting de A2 (afslag 6), of (vanuit Harmelen en Woerden) via de Utrechtsestraatweg, Geestdorp, de Ing. Enschedeweg en de Provincialeweg (N401) richting de A2 (afslag 5). De omleidingen worden ook met borden aangegeven.

Noot voor de media

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Communicatiebureau Stadswerken, gemeente Utrecht, telefoon: 030 - 286 40 98.