Gemeente Giessenlanden


Commissie Bezwaarschriften

Op maandag 7 januari 2008 zal door de Commissie Bezwaarschriften een openbare hoorzitting worden gehouden in het gemeentehuis te Hoornaar.

19.45 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van het bezwaarschrift van de heer Van Nifterik tegen de beschikking tot afwijzing van de aanvraag voor een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken ter hoogte van de woning aan de Kastanjelaan 55 te Arkel.

20.15 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van het bezwaarschrift van respectievelijk de heren Timmer en Van de Wolf en van de heer De Jong tegen het besluit tot het verlenen van een kapvergunning voor het kappen van bomen aan de Parallelweg te Schelluinen.

20.45 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van het bezwaarschrift van de heer Sijbesma tegen de aan hem opgelegde dwangsombeschikking met als last het restant van de gebouwde noodwoning op het perceel kadastraal bekend Hoogblokland sectie E nummer 172 te verwijderen en verwijderd te houden.

De beraadslaging over de aan het college uit te brengen adviezen inzake de bezwaarschriften vindt achter gesloten deuren plaats.