RTL Group

Nieuw modellenleger klaargestoomd in 'Janice Dickinson Modelling Agency' bij RTL 5

Tyra Banks pack your bags. Een nieuw modellenleger, aangevoerd door Janice Dickinson, verovert de Amerikaanse fashion industrie. Na een succesvolle eerste serie van Janice Dickinson Modeling Agency start nu het tweede seizoen op maandag 7 januari bij RTL 5. Het door zichzelf uitgeroepen eerste supermodel van de wereld wordt gevolgd bij het reilen en zeilen van haar modellenbureau. Schreeuwlelijk Janice selecteert en begeleidt de modellen en dat doet ze op geheel eigen brutale wijze. "Dit is het échte werk. Kom op, ik ben Janice fuckin Dickinson!

De eerste aflevering volgt Janice Dickinson bij de re-opening van haar modellenbureau na een zomerstop. Veel modellen van het eerste uur zijn ontevreden en alle frustraties worden uitgesproken, of in geval van Janice, uitgeschreeuwd. Nadat een paar modellen vertrekt, zit er niets anders op dan een nieuwe castingdag te organiseren. Duizenden modellen komen langs en durven zich bloot te stellen aan de meedogenloze kritiek van deze diva. Theres only place for one diva buldert Janice Dickinson bij welbespraakte jongens en meisjes. De beste modellen, waar iedereen op straat zijn hoofd voor omdraait, blijven over. Janice zal hen begeleiden en beschermen voor al het kwaad in de grote, boze fashion industrie. De harde waarheid en onmisbare glamour komen samen in Janice Dickinson Modeling Agency.

Uitzending: RTL 5, maandag 7 januari, tussen 22.30 en 23.30 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Smit, RTL Nederland communicatie via tel. 035 - 6718977 of karin.smit@rtl.nl.