ICT Automatisering NV

PERSBERICHT

Barendrecht, 7 januari 2008

ICT AUTOMATISERING RICHT NIEUWE HOLDING VOOR DUITSE WERKMAATSCHAPPIJEN OP EN WIJZIGT NAMEN IN ICT SOFTWARE ENGINEERING

ICT Automatisering N.V. ("ICT") maakt bekend dat haar Duitse werkmaatschappijen in een nieuwe Duitse holding "ICT Duitsland" zullen worden ondergebracht. Tevens zullen de werkmaatschappijen onder de naam "ICT Software Engineering" gaan opereren. Dit proces zal gefaseerd worden doorgevoerd. Deze stap past binnen de strategie van ICT om haar Duitse ondernemingen te integreren.

Per 1 januari jl. is XCC Software AG reeds in de nieuwe holding ondergebracht en is de naamswijziging gerealiseerd. LINEAS Automotive GmbH zal vanaf 1 januari 2009 onder de naam ICT Software Engineering gaan opereren en in de nieuwe holding worden ondergebracht. Eind november 2007 maakte ICT het voornemen bekend het Duitse !Zip EDV-Beratungs GmbH en !ZIP Automation GmbH ("!Zip") over te nemen. Op dit moment is het nog onbekend wanneer !Zip, als de overname definitief wordt, de naamswijziging zal ondergaan en wanneer de onderneming in de nieuwe holding zal worden ondergebracht.

/ / / / / / / /

Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded, ICT Solutions, ICT Consultancy en ICT Duitsland. ICT Embedded is marktleider op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Solutions richt zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. ICT Consultancy biedt op een aantal deelgebieden binnen de systeemontwikkeling, zoals requirements engineering, architectuur, quality assurance, configuratiemanagement en testen, diensten met een hoge toegevoegde waarde aan. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen.

Voor nadere informatie:
De heer A. Schot, directeur ICT Automatisering N.V., telefoon: 0180 646 000 Website: www.ict.nl


---- --