Gemeente De Wolden


PERSBERICHT

Met de jubileumkrant het nieuwe jaar in

2008 staat in het teken van het 10-jarig bestaan van Gemeente De Wolden. En dat is direct te merken. In de tweede week van januari verspreidt de fractie van Gemeentebelangen De Wolden huis aan huis een jubileumkrant. In deze krant onder andere een terugblik op de strijd die 10 jaar geleden met succes is geleverd om de Gemeente De Wolden is als plattelandsgemeente op de kaart te krijgen. De wethouder en raadsleden van Gemeentebelangen leggen in de jubileumkrant verantwoording af waaraan de afgelopen 10 jaar is gewerkt.

Prof. dr. Michiel Herweijer, hoogleraar bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, geeft zijn kijk op De Wolden 10 jaar na de herindeling onder de titel "De kracht van De Wolden".

Ook burgers hebben interesse in de het beleid van De Wolden. Pieter Groot uit Ruinerwold, komt vaak naar de openbare fractievergaderingen van Gemeentebelangen en denkt en praat mee over de aan de orde zijnde zaken. Zijn stelling is: "Samen werken om de kwaliteit van leven binnen De Wolden op hoog peil te houden is goed voor nu en later, en dat is heel wat waard".

Tot slot meldt de fractie van Gemeentebelangen een aantal bijeenkomsten te organiseren met als thema "Lokale politiek (n)iets voor u?" met als doel duidelijkheid te geven over de verschillende verantwoordelijkheden van het college, de raad, dualisme, achtergrondinfo over onderwerpen die in de lokale politiek spelen. GeĂŻnteresseerden kunnen contact op nemen met de fractie: 0522-472932 of info@gbdewolden.nl

Als bijlage is de krant in pdf formaat bijgevoegd
Meer info:
Jan ten Kate fractievoorzitter,
06-52001378


---- --