Ingezonden persbericht


Bernd Schneider krijgt Diamond Award

Persbericht

Delft, 9 januari 2008

Bernd Schneider krijgt Diamond Award

Bernd Schneider, oprichter en tevens directeur van de Vacu Vin Groep, heeft op het wijnevenement Wine Professional 2008 de Diamond Award in ontvangst mogen nemen. De award, een reversspeld met en diamant van 0.4 karaat briljant, is maandag, 7 januari 2008 op de openingsdag van Wine Professional uitgereikt tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Gastronomische Groote Club.

De Diamond Award is een onderscheiding die aan vakmensen wordt toegekend voor het leveren van een bijzondere prestatie in de gastronomie. De Gastronomische Groote Club is een platform van producenten en leveranciers van gastronomische topproducten.

Bernd Schneider die in 1986 met zijn inmiddels wereldwijd succesvolle bedrijf Vacu Vin begon kreeg heeft voor zijn gehele oeuvre een Wine Professional Diamond Award in ontvangst mogen nemen. Vacu Vin ontwikkelt en produceert continu innovatieve voedsel en wijn gerelateerde producten die zich kenmerken door originaliteit, gebruiksgemak en gunstige prijsstelling. Veel ervan zijn niet meer weg te denken in de dagelijkse horecapraktijk.