De BBQ-bon


Nieuw uniek concept met landelijke dekking

HERTEN, 20080107 -- Met de BBQ-bon schenkt u uw klanten, relaties en/of uw personeel een geheel verzorgde barbecue. De ontvanger van de BBQ-bon kan deze zelf verzilveren op een door hem gewenst moment. De bon is geldig voor heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden). De BBQ-bon is voor tien personen.

* Voor wie is de BBQ-bon?

De BBQ-bon wordt verkocht aan bedrijven die hun klanten, relaties of personeel willen bedanken en verwennen op een originele wijze. Het uitgangspunt is gemak, gezelligheid en genieten.

Het barbecue pakket bestaat per persoon uit: *Barbecue en gas. *Porseleinen borden, bestek en servetten. *Gemarineerde kipfilet, gemarineerde speklap, mexicaanse grillworst, grillburger. *Cocktailsaus, zigeunersaus, knoflooksaus, satésaus. *Komkommersalade, gemengde rauwkost, huzarensalade, Duitse kartoffelsalade *Stokbrood en kruidenboter. Tevens zijn inbegrepen het bezorgen, het ophalen én de afwas.

* Wanneer schenkt u een BBQ-bon?

U wilt bijvoorbeeld:
*meer klanten binnenhalen
*personeel of uitzendkrachten werven
*personeel of uitzendkrachten bedanken
*personeel of uitzendkrachten motiveren
*klanten bedanken voor een mooie opdracht
*relaties bedanken voor de prettige samenwerking
*uw bedrijfsimago upgraden
*uw product promoten
*uw verkopen stimuleren

Kortom, U wilt een feestje voor 10 personen cadeau geven!

* TIP: EK voetbal 2008
Wilt u ook scoren? Met de BBQ-bon kunt u op een verrassende wijze inhaken op het EK voetbal.
De BBQ-bon garandeert namelijk gemak, genieten en gezelligheid. Koppel deze ingrediënten aan een voetbalwedstrijd en succes bij uw doelgroep is verzekerd.

* Over ons
De BBQ-bon is een initiatief van Premiumgids.nl te Herten en Barbecue.nl te Sevenum.
Premiumgids.nl is al jarenlang een groothandel in relatiegeschenken en haalt zijn omzet bij bedrijven en instellingen uit binnen -en buitenland. Barbecue.nl is al circa 20 jaar marktleider in Nederland op het gebeid van geheel verzorgde barbecues. Op basis van kwaliteit en service zijn zij in Nederland veruit de grootste aanbieder in het B-to-C segment. De combinatie van beide bedrijven staat garant voor een optimale service én kwaliteit van onze producten. Gemak, service en genieten zijn dan ook de speerpunten van ons nieuwe concept. Innovatie gekoppeld aan jarenlange ervaring bieden u alle zekerheid voor een hoogwaardig serviceniveau.
De BBQ-bon wordt uitsluitend verkocht via Premiumgids.nl aan bedrijven en instellingen die dit willen inzetten als een incentive.