Ebooks nu ook te beluisteren


DOESBURG, 20080107 -- Ebooks in de webwinkel www.kluwerebooks.nl van Uitgeverij Kluwer kunnen sinds kort worden beluisterd. Kluwer komt als eerste in de onderwijsmarkt met audio in ebooks. In samenwerking met Kluwer is deze innovatie mogelijk gemaakt doordat Koert Media, innovatieve leverancier van open.junixx uitgeverijsoftware, de luistersoftware ReadSpeaker LeesVoor volledig in ebook solution open.junixx CreativeBook heeft geïmplementeerd. Zie www.creativebook.nl en www.readspeaker.nl.

Hoe werkt het?
Tijdens het lezen van een ebook kan tekst worden geselecteerd, die met een druk op de knop wordt voorgelezen. Dit is een belangrijke ondersteuning voor studenten (maar evengoed voor zakelijke en privégebruikers) met een leeshandicap. Ook is het een belangrijk hulpmiddel voor alle gebruikers, omdat tekst of studiestof tegelijk kan worden gelezen en beluisterd.

Zie www.kluwerebooks.nl.

Meer gemak.
Ebooks in open.junixx CreativeBook zijn full-screen leesbaar: de online pagina's kunnen gemakkelijk worden vergroot en verkleind. Het is mogelijk om eigen aantekeningen bij de ebooks te maken en te bewaren, zelfs per pagina. Tekstgedeelten kunnen worden gemarkeerd (highlighten) en op elke willekeurige pagina kunnen bookmarks worden aangebracht. Full-text-zoeken is een handige tool voor gebruikers om snel onderwerpen in de tekst of het studiemateriaal terug te vinden.

open.junixx CreativeBook is een innovatief concept voor de exploitatie van ebooks op internet. De applicatie biedt een zeker businessmodel voor het online uitgeven van ebooks. Productinformatie is uitgebreid beschikbaar op www.creativebook.nl

Koert Media is in de Benelux exclusive supplier van de innovatieve open.junixx uitgeverijsoftware van junicom en verleent diensten aan uitgeverijen op het snijvlak van cross media- & backoffice solutions.

Meer informatie over open.junixx publishing solutions: www.koertmedia.nl





Koert Media