Gemeente Coevorden

Onderzoek tevredenheid cliënten Wmo

De gemeente Coevorden biedt ondersteuning aan mensen met beperkingen. De gemeente levert deze ondersteuning in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente vindt het belangrijk om te weten wat mensen van de ondersteuning vinden en voert daarom een onderzoek uit.

Het onderzoek vindt plaats door middel van een korte schriftelijke vragenlijst waarin vragen worden gesteld over verschillende aspecten van de ondersteuning. De enquête is in december 2007 verstuurd aan willekeurig gekozen cliënten in de gemeente Coevorden. Heeft u ook een vragenlijst ontvangen, maar deze nog niet teruggestuurd? Het kan nog tot 11 januari.

SGBO

Het onderzoek wordt uitgevoerd door SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. De uitkomsten van het onderzoek worden in het voorjaar bekend gemaakt. Wij hopen dat u, als u een vragenlijst heeft ontvangen, de tijd zult nemen deze in te vullen en in te sturen. De gemeente heeft immers de mening van de cliënten nodig om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften.

Meer weten?

Voor meer informatie over het onderzoek of voor vragen over ondersteuning kunt u terecht bij het Wmo-loket in het gemeentehuis aan de Aleida Kramersingel 4 in Coevorden of via telefoonnummer 0524-598636.