Gemeente Coevorden

Waar wordt gewerkt in het centrum van Coevorden?

In het centrum van Coevorden worden op verschillende plaatsen werkzaamheden uitgevoerd voor het Masterplan Centrum Coevorden. Wekelijks vindt u hiervan een overzicht.

Arsenaalgebied

Aan de Haven worden werkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van de nieuwe brug over de binnenhaven. Het gedeelte tussen het Arsenaal en de Princestraat wordt hiervoor afgesloten. Na de werkzaamheden blijft de Haven afgesloten voor het autoverkeer, zoals in het Masterplan vastgelegd is.

Spoorsingel

Aan de Spoorsingel in Coevorden (werkvak hoek bij Hommo Koster) wordt een Bastion gebouwd. In verband hiermee wordt de weg afgesloten. Een omleiding is ter plaatse aangelegd door middel van een nieuwe aansluiting van het Koedijkje met de Spoorsingel langs het parkeerterrein van de Super de Boer Supermarkt. De afsluiting duurt tot 21 maart 2008. Heeft u vragen over deze werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met H. van de Steeg, uitvoerder van Haarst aannemersbedrijf B.V. via telefoonnummer 06- 20420949.

Oostersingel

De Oostersingel (werkvak Bentheimerstraat - aftakking Oostersingel-Melkkade) wordt opnieuw ingericht. Tegelijkertijd wordt het riool vervangen en vinden er kabel- en leidingwerkzaamheden plaatse. In verband hiermee is de Oostersingel afgesloten vanaf 7 januari tot 18 februari 2008. Een omleiding wordt met borden aangegeven. Heeft u vragen over deze werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met H. Kompagnie, Uitvoerder NTP Infra B.V., telefoon: 06-22487950.