Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DISCOVER THE UNDISCOVERED...
TRINIDAD & TOBAGO OP DE VAKANTIEBEURS 2008

Amsterdam, december 2007 ­ Van 8 tot en met 13 januari 2007 zijn er op de Vakantiebeurs bij Trinidad & Tobago en Virgin Atlantic (hal 1 stand F018) waanzinnige prijzen te winnen met als hoofdprijs 2 tickets naar deze Caribische eilanden. Kom langs voor een glaasje rumpunch, waan je in tropische sferen en ontdek alle mogelijkheden die de eilanden te bieden hebben en wat er het komende seizoen te beleven is; Wordt het feesten tijdens carnaval of duiken tussen spectaculaire roggen en koraal óf misschien wel meezingen met beroemde artiesten tijdens het Jazz festival?

Discover the undiscovered
Ontdek zelf het onontdekte op stand 01.F018. Trinidad is typisch Caribisch, gezellig druk en levendig. Het veelzijdige eiland biedt ontzettend veel op het gebied van natuur, cultuur, uitgaan, muziek, feesten, lekker eten en relaxen. Het kleine, noordelijker gelegen, Tobago is een echt vakantieparadijs, met schilderachtige vissersdorpjes en een prachtige flora en fauna. Een ware must voor natuur- en vogelliefhebbers. De eilanden herbergen diverse natuurcentra als het wereldberoemde Asa Wright Nature Centre en meer dan 108 soorten zoogdieren, 55 reptielen, 25 amfibieën en 620 typen vlinders. www.gotrinidadandtobago.com

'Limen en 'Winen'
Het is niet alleen maar 'limen' op de eilanden, wat voor relaxen staat. Naast de prachtige flora en fauna en de tropische stranden staan de eilanden bekend om hun vele festivals. Vanwege de enorme etnische diversiteit zorgen de Trinbagonians ervoor dat er altijd wat te vieren is. Vooral in februari en april staan Trinidad en Tobago op hun kop vanwege het spectaculaire carnaval en het Jazz Festival. De socamuziek en beroemde artiesten zorgen ervoor dat alle harten sneller gaan kloppen en er op een ongekend niveau 'gewined' wordt, oftewel heupwiegend dansen tot je geen voeten meer over hebt.