Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maak een unieke virtuele vakantievideo op de Vakantiebeurs

SPEEL MEE IN DE ZOOVER VAKANTIEFILM

Nijmegen, 20 december 2007 ­ Zoover.nl is dit jaar wederom op de Vakantiebeurs in Utrecht te vinden. Zoover is Nederlands populairste vakantiewebsite waarop bezoekers hun beoordeling van een vakantie kunnen achterlaten. Van 8 tot 13 januari kunnen bezoekers meespelen in een indrukwekkende vakantievideo. Rondtoeren in een Zoover bus, een ontspannende boottocht over de rivier en een fraaie wandeling door de natuur, het kan allemaal! Bovendien maken de bezoekers die in het bezit zijn van een Zoover flyer elke dag kans op een citytrip naar keuze.

Vakantievideo
Sinds kort is het mogelijk om op Zoover.nl een zelfgemaakte vakantievideo te plaatsen. Met deze nieuwe toevoeging op Zoover kunnen mensen zich een nog realistischer beeld vormen van de accommodaties en bestemmingen op de website. Om mensen te attenderen op deze nieuwe functie, is het voor de bezoekers mogelijk om bij de Zooverstand (A012) in Hal 1) een unieke vakantievideo te maken. Bezoekers kunnen meespelen in diverse scènes. Rondtoeren in een bus, vervolgens varen met een bootje over de rivier en tenslotte een mooie wandeling door de natuur. Het is mogelijk om alleen of met z'n tweeën mee te spelen in een eigen gemaakte film. Na het maken van de video krijgen de bezoekers deze meteen mee op DVD. De vakantievideo is zo een leuk aandenken aan de Vakantiebeurs!

Zoover flyer
Net als vorig jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om een citytrip te winnen. Op de Vakantiebeurs worden flyers van Zoover uitgedeeld. Deze flyers bevatten een unieke wincode waarmee bezoekers elke dag kans maken op een citytrip naar steden als Lissabon, Barcelona, Rome, Boedapest, Stockholm en Parijs.

Over zoover.nl
www.Zoover.nl is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken, en campings worden beoordeeld. Door reizigers, voor reizigers. Daarnaast is direct te zien waar een accommodatie geboekt kan worden en kunnen er vakantiefoto's en -video's worden toegevoegd. Verder wordt er wekelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd waarin de aanbiedingen van de beste accommodaties zijn opgenomen.



Ingezonden persbericht