BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 21 december 2007

NU WE ER TOCH ZIJN IS ER WEER

BNN's langstlopende reeks Nu We Er Toch Zijn is vanaf dinsdag 8 januari weer terug bij BNN op 3 van 21.31 uur tot 21.58 uur. Eddy, geluidsman Arjan en camareman Jasper trekken er gedurende tien afleveringen op uit op zoek naar de meest en de minst gastvrije gemeentes van Nederland. Iedere gemeente ontvangt aan het einde van de aflevering een bijzondere award. Als het even kan wordt deze prachtige plaquette ter plekke in het Stadhuis geboord. Want dat is de ereplek die deze kwaliteits stempel verdient.

Het nieuwe seizoen begint veelbelovend. In aflevering 1 wordt het rustieke Emmeloord aan een grondige test onderworpen en in aflevering twee is het Brabantse Uden aan de beurt. Geluidsman Arjan zal ook komende serie de kunst van het moonen perfectioneren tot een ware kunstvorm. Een nieuw onderdeel dit seizoen is de feestelijke onthulling van iedere gemeente, compleet met tromgeroffel en vuurwerk. Want het is natuurlijk een feestje om bij een gemeente op bezoek te mogen komen!

Aflevering twee beloofd een bijzonder natte aflevering te worden vol vrolijk gespetter en gekwetter van de drie heren. Om de lat wederom hoog te leggen en omdat het zo vreselijk koud is buiten gaat het team naast een slaapplaats ook opzoek naar een bad of douche plek. De bestemming van aflevering drie blijft nog even geheim maar wordt zeer zeker verrassend. Kortom veel vlees in een te kleine badkuip en een hoop hilariteit: Nu we Er Toch Zijn 2008.