Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Beerze Bulten genomineerd tot Camping van het Jaar 2008

De ANWB heeft de opzet voor de verkiezing van "Camping van het jaar gewijzigd. Zo was er in het verleden de verkiezing per land, nu heeft de ANWB er voor gekozen om het op basis van 4 verschillende categorieën te doen.

Categorie 1: "De mooiste camping in de natuur"
Categorie 2: "Campings die zich onderscheiden in verhuuraccommodaties" Categorie 3: "Fraaiste kleine camping"
Categorie 4: "Campings die zich richten op gezinnen met kinderen tot 12 jaar" In deze laatste categorie is de Beerze Bulten genomineerd, samen met camping Cypsela uit Spanje, camping L'Ardechois uit Frankrijk en camping Hell uit Oostenrijk.

Een deskundige jury maakt op het ANWB camping Gala op 8 januari de winnaar bekent. Wat we al wel weten is dat Beerze Bulten de hoogste score heeft in de ANWB gids namelijk een totaalcijfer van 9.8! Voor de standplaats, zwembad en restaurant kreeg de Beerze Bulten zelfs het cijfer 10. Ook op het ANWB camping Gala wordt de score van de beste Eurotop camping bekend gemaakt. Dit cijfer wordt samengesteld door het cijfer dat voortkomt uit de gasten enquêtes en de door de ANWB inspecteur toebedeelde 9.8.

Dat we 8 januari niet met lege handen naar huis gaan is al wel zeker. Namelijk, de Engelse tegenhanger van de ANWB, de Engelse camping gids Alan Rogers, heeft de Beerze Bulten de Alan Rogers 2007 Family Site Award toebedeeld. Deze wordt 8 januari om 11.00 uur uitgereikt op de vakantiebeurs in Utrecht in het Wereld Wijd weg theater.

Deze uitverkiezingen tonen wel aan dat de Beerze Bulten op een ongekend niveau staat. Vooral de hoge kwaliteit van accommodaties en met name sanitair scoren hoog. Maar ook de beleving in ons Giga Konijnenhol met haar unieke musicals en meeleeftheater scoort heel hoog. Ook met het wellness centrum, met o.a. verschillende sauna's, persoonlijke fitness, een beauty salon en een voor Nederland unieke zoutgrot, is de Beerze Bulten uniek en toonaangevend. Tel daar nog eens de unieke ligging in Beerze aan de Vecht bij dan is het dé plek voor een ultieme vakantie.

Beerze Bulten, tijd voor vrije tijd!

Beerze Bulten, Kampweg 1. 7736 PK Beerze, tel. 0523-251398