Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Jongen met geweld beroofd; politie zoekt getuigen
Publicatiedatum: 8-1-2008 14:33:40

ANGERLO - Een negentienjarige jongen uit Doesburg is maandagavond in Angerlo met geweld beroofd van zijn portemonnee en mobiele telefoon. Het slachtoffer raakte hierdoor lichtgewond en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Volgens het slachtoffer fietste hij omstreeks 19.15 uur over de Angerloseweg in de richting van Angerlo. Toen hij onder het tunneltje dat onder de provinciale weg doorloopt fietste, zag hij twee jongens staan. Toen hij de jongens wilde passeren, zou hij van zijn fiets getrokken zijn. Nadat hij meerdere malen geslagen en geschopt zou zijn, zouden zijn portemonnee en mobiele telefoon afhandig zijn gemaakt. De daders zouden er vervolgens te voet vandoor zijn gegaan in de richting van Doesburg.

Volgens het slachtoffer hadden beide jongens een leeftijd van rond de zestien jaar en een normaal postuur. Beiden droegen een jas met een muts of capuchon. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900 8844. Bellen met Misdaad Anoniem is ook mogelijk: 0800-7000. (08-003593)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---