BIZ netwerk: effectief netwerken voor ondernemers

08/01/2008 14:52



Pors de Ridder PR B.V.



Veenendaal, 8 januari 2008 - BIZ netwerk is een vooruitstrevend internetplatform voor ondernemers waar zakelijke relaties ontstaan. De lancering luidt het tijdperk in van de nieuwe generatie internettoepassingen. Door een uniek online visitekaartjessysteem ontstaat hét ondernemersnetwerk van 2008.

BIZ netwerk (Bedrijf in Zicht) speelt in op de vraag van ondernemers. Een uniek visitekaartjessysteem maakt een match tussen de aangesloten leden en zorgt voor een snelle kennismaking. Het is een innovatief systeem waarbij klanten en leveranciers elkaar vinden en een zeer eenvoudige manier om het netwerk uit te breiden. BIZ netwerk is aanvullend op netwerkbijeenkomsten omdat het laagdrempelig is om met elkaar in contact te treden. De interesse vanuit de markt is groot. Inmiddels zijn de eerste contacten via BIZ netwerk vanuit heel het land gelegd.

Uitbreiding netwerk
Wim van Esch, trendwatcher op internetgebied, ziet in de praktijk een gapend gat tussen de verwachting van ondernemers en wat netwerksites aan deze groep te bieden hebben. Van Esch: "Ondernemers willen echt één platform waarop alle sterke kanten van internet worden benut. Juist die combinatie biedt BIZ netwerk. Hiervoor ontwikkelden wij een uniek softwaresysteem dat de matches tussen bedrijven maakt. Nederland is klaar voor een internetplatform waarop ondernemers hun zakelijk netwerk effectief uitbreiden."

Over Media Solutions
BIZ netwerk is een initiatief van Media Solutions uit Veenendaal. Het bedrijf is al jaren actief op het gebied van marketingcommunicatie en e-commerce. Het ondernemersnetwerk is te vinden op www.biz-netwerk.nl.





http://www.biznetwerk.nl