Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Bestemmingsplan Slotermeer ter inzage

2 januari 2008

Het ontwerp bestemmingsplan van Slotermeer ligt van 4 januari t/m 14 februari 2008 ter inzage op het Tuinstadhuis en is op deze pagina te downloaden.

Het ontwerp bestemmingsplan bestaat uit voorschriften, een toelichting en een plankaart.

Gedurende de termijn dat het bestemmingsplan ter inzage ligt, van 4 januari 2008 tot en met 14 februari 2008, kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken.

U kunt uw zienswijze zowel mondeling als schriftelijk richten aan: De stadsdeelraad van Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer Postbus 67018
1060 JA Amsterdam.

Reacties die na de termijn binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen. Vervolgens zal de stadsdeelraad, met inachtneming van de ingediende zienswijzen het bestemmingsplan vaststellen.

Ook kunt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer G. Kranendonk (T 889 8333) of de heer I.M. Dias (T 889 8412) van de afdeling Vergunningen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met deze personen of mailen naar gkranendonk@geuzenveld.amsterdam.nl of idias@geuzenveld.amsterdam.nl