Ingezonden persbericht


Persbericht

De nieuwe ERGO-Line van Schweizer, Žs werelds eerste veelzijdig ergonomische loep om comfortabel mee te kunnen lezen.

Voorburg, Januari 2008

Zowel lezen als het bekijken van fotoŽs moeten comfortabele bezigheden zijn. Met de ERGO-Line wordt vergroot lezen een geweldige ervaring.

Met de Schweizer ERGO-Line, is een vernieuwde productlijn ontwikkeld die een nieuwe norm toevoegt aan stijl, functionaliteit en kwaliteit.

De lijn bestaat uit drie producten.
De Ergo-Style, een klassieke handloep die ontworpen is in een revolutionaire nieuwe stijl. Het ergonomische ontwerp, het opvallende uiterlijk en het volledig nieuwe gevoel in vergelijking met een conventionele handloep, maken het gebruik van deze loep tot een compleet nieuwe ervaring.

De ERGO-Lux, uitgerust met een LED verlichting, werkend op batterijen voor een ideale verlichting van het object. De LED technologie staat voor een hoge kwaliteit van het licht. De licht diode biedt een helder, consistent en contrastrijk licht.

De ERGO-Base, welke de ERGO-Lux in een perfecte standloep met verlichting verandert en zorgt voor de juiste leesafstand. Het speciale ontwerp van de ERGO-Base garandeert een gemakkelijke verschuiving over het object en kan in twee richtingen geïnclineerd worden. Dit verzekert een comfortabele en stressvrije flexibele leespositie voor zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers.

De ERGO-Line is verkrijgbaar in vijf verschillende vergrotingen (2x-6x) en in vier trendy kleuren.
De ERGO-Line is alleen te koop bij de exclusieve optiekspecialist. Meer informatie over de ERGO-Line en de verkoopadressen vindt u op de website www.comfortabel-lezen.com.

Over Schweizer
Schweizer is een Duitse firma die al meer dan 80 jaar bekend is om haar vernieuwende en gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor slechtzienden. De ERGO-Line komt tegemoet aan de behoeften van de gebruiker en is tevens gerelateerd aan de hedendaagse lifestyle.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht