Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Wereldrecord CHAMPAGNETOREN

45.000 glazen voor het goede doel: To Walk Again

Wijnegem Shopping Center bestaat 15 jaar en dit vieren we een heel jaar lang! Als start van dit feestelijke jaar wordt een champagnetoren gebouwd met 45.000 glazen, een vermelding waard in het Guinness World Records boek. De opbrengst van de glazen verkoop gaat naar To Walk Again, opgericht door sportfiguur Marc Herremans.

In 2008 bestaat Wijnegem Shopping Center 15 jaar en dat gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij. Een heel jaar lang kan je de beste evenementen van de voorbije jaren herbeleven, telkens groter en spectaculairder dan de voorgaande edities. Een jaar vol records.

Begin januari vindt de kick-off van dit feestjaar plaats. Om een nieuw wereldrecord te vestigen wordt een champagnetoren gebouwd, bestaande uit 45.000 glazen. Het huidige record werd onlangs in Nederland gevestigd met 41.446 glazen.

De bouw van de toren neemt één week in beslag, iedereen kan het proces volgen in de Centrale koepel van Wijnegem Shopping Center. Op vrijdag 25 januari wordt het laatste glas op de toren geplaatst tijdens de officiële opening van het feestjaar. De winnaars van de champagnetoren wedstrijd begin januari, kunnen dit exclusief evenement bijwonen als VIP.

Elk glas wordt bedrukt en na afloop verkocht als uniek aandenken van dit jubileumjaar. De opbrengst van deze verkoop schenken we eind 2008 aan de organisatie van Marc Herremans "To Walk Again", opgericht in 2003. Wijnegem Shopping Center staat ook bij hen bekend als rolstoeltoegankelijk, zodat ook zij kunnen genieten van fun shoppen!

De overhandiging van de cheque gebeurd op de slotshow "15 jaar Wijnegem Shopping Center".

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Mevr. Adriaens, Promotion and advertising manager voor S.C.M.S. 03 740 09 84


---- --